VISIOSI ON MISSIONI

oma iso pallo piirrosviiva kuva tekstillä-1

 

Kiitos kun tulit kotisivuilleni!

Olen Katri Kuusela, kuvittaja, graafinen suunnittelija ja toteuttaja.

Missioni on auttaa sinua toteuttamaan visiosi. Olet juuri oikeassa paikassa!

Katri.design studio tuottaa kuvituspalveluja, graafista suunnittelua, postikortti- sekä kalenterikuvituksia ja on toiminut jo vuodesta 2005 lähtien, alueina Suomi, Eesti ja Skandinavia.

Rakastan työtäni ja missioni on luoda toimivaa kauneutta ja iloa ympärillemme.

Haluan helpottaa häästressiä sekä häittenne järjestelyjä valmiiksi kustomoiduilla hääjuhlien yksilöllisillä paperituotteilla. Hääkutsut, menut, paikkakortit, ohjelmat, sekä kiitoskortit omilla henkilökohtaisilla tiedoilla kauniissa yhtenäisissä häiden juhlakutsu -tuotteissa.

Kutsukortilla luot hääjuhlien tunnelman tulevista häistä. Häiden järjestelyssä on hyvä päättää minkälainen tunnelma häissänne on; onko haaveissanne raikkaat keväthäät, romanttiset kesähäät, maalaisromanttiset häät, juhannushäät, talvi-, syksy-, jouluhäät, tai modernit kaupunkihäät? Eri tyyppisiin häihin sopivat erilaiset kutsukortit ja juhlien paperituotteet, joilla luoda häiden teemaan sopiva yhtenäinen tunnelma.

Tilaamalla valmiiksi kustomoidut hääkutsut omilla tiedoilla ja teksteillä säästät aikaa, vaivaa ja rahaa.

Kutsut ja varsinkin Save the Date, eli Varaa Päivä –kortit kannattaa tilata mahdollisimman pian kun hääpäivämäärä on selvillä.  Varaa Päivä- kortilla ilmoitetaan ennakkoon tulevasta juhlapäivästä ja se antaa ensivaikutelman tulevien häiden tunnelmasta, sekä vieraanne osaavat varata tärkeän päivän kalenteriinsa jo hyvissä ajoin.

Varaa Päivä -kortit lähetetään yleensä 12-6 kuukautta ennen häitä.

Hääkutsut tarkemmilla tiedoilla lähetetään 8-6 viikkoa ennen hääpäivää.

Omat häiden nettisivut ovat myös kätevä tapa pitää perheesi ja ystäväsi ajantasalla kutsumalla heidät sivustollesi.

Tervetuloa luomaan omat ihanat häätuotteenne!