Hääkutsu tuotteiden tilaus

Tilaamalla valmiiksi kustomoidut hääkutsut omilla tiedoilla ja teksteillä säästät aikaa, vaivaa ja rahaa.

Kutsut ja varsinkin Save the Date, eli Varaa Päivä –kortit kannattaa tilata mahdollisimman pian kun hääpäivämäärä on selvillä.  Varaa Päivä- kortilla ilmoitetaan ennakkoon tulevasta juhlapäivästä ja se antaa ensivaikutelman tulevien häiden tunnelmasta, sekä vieraanne osaavat varata tärkeän päivän kalenteriinsa jo hyvissä ajoin.

Varaa Päivä -kortit lähetetään yleensä 12-6 kuukautta ennen häitä.

Hääkutsut tarkemmilla tiedoilla lähetetään 8-6 viikkoa ennen hääpäivää.

Korttien muokkaus ja painatus kannattaa aloittaa pari kuukautta ennen lähetyspäivää niin välttyy ylimääräiseltä stressiltä, jota häiden järjestely aiheuttaa 🙂.  Hääjuhlaan tulevat tuotteet kannattaa tilata pari kuukautta ennen juhlia.

 

Näin teet tilauksen:

Web

 

Hääkutsu tuotteiden tilaus käy helposti yhteydenottolomakkeen kautta; valitse hääkutsu mallisto ja tuote, täytä yhteydenottolomakkeeseen omat yhteystietosi, sekä toivomasi tuotteet ja painosmäärät. Otan sinuun yhteyttä ja räätälöidään häiden painotuotteet yksilöllisesti juuri teille sopiviksi. Voit tilata ja tiedustella tuotteita myös suoraan sähköpostitse katrihelena@katri.design.

Kun tilauspyyntö on tehty, saat hääkutsu tuotteen sähköpostiisi esikatselua ja hyväksymistä varten. Tarkistettuasi että oikeinkirjoitus ja kaikki tiedot ovat oikein, tilauksen hyväksyntä vahvistetaan sähköpostitse. Varmistamme yhdessä että saat omat yksilölliset hääkutsu -tuotteesi juuri sellaisina kuin haluat; luotettavaa, nopeaa ja helppoa.

Tilauksen hyväksynnän jälkeen saat tuotteiden maksua varten laskun sähköpostitse. Tilaus etenee tuotteiden painatukseen maksun siirryttyä tilille.

Painatuksessa ja tuotteiden toimituksessa teille menee noin kaksi viikkoa.

Toimitusehdot

Valmiiden painettujen hääkutsu tuotteiden toimitus postiin 1-5 arkipäivän kuluessa painatuksesta. Toimitusmaksu kotimaan pakettitoimituksille Postin tai Matkahuollon hinnaston mukaan.

Peruutukset ja palautukset

Valmiiden painettujen hääkutsu tuotteiden palautus ei ole mahdollista, koska tuotteet ovat omilla tiedoilla räätälöityjä. Tuotteet hyväksytetään kanssasi sähköpostitse ennen painatusta ja varmistamme yhdessä, että olet tuotteisiisi tyytyväinen. Tilaamalla olet hyväksynyt nämä ostoehdot.