Autumn leaves -uutuus hääkutsu mallisto

Häiden kutsukortit:

Web

Varaa Päivä -korttinne tulee näyttämään samanlaiselta kuin mallikortti kuvassa, samoilla kirjasintyypeillä ja asettelulla, omilla tiedoillanne kustomoituna. Kortin koko on 105 x 148 mm. Kortin mukana tulee myös valkoinen kirjekuori.
Hääkutsukortti voidaan painattaa myös kaksipuolisena, jolloin hääinfon saa kutsukortin toiselle puolelle. Yksiosaisen kutsukortin ja hääinfokortin koko on 105 x 210 mm. Kortin mukana tulee myös valkoinen kirjekuori.

Häiden ohjelmakortit:

Web

Korttinne tulee näyttämään samanlaiselta kuin mallikortti kuvassa, samoilla kirjasintyypeillä ja asettelulla, omilla tiedoillanne kustomoituna. Yksiosaisen kortin koko on 125 x 235 mm.

 

 

Kortit häiden kattaukseen:

Web

Pöytänumerokortin koko on 148 x 105 mm. Pöytänumerokortit ja hääparin paikkakortit ovat 3,50 € / kpl.
Paikkakortti jossa on tilaa nimelle ja pöytänumerolle. Yksiosaisen paikkakortin koko on 85 x 55 mm.

 

 

Menukortti

Web

Menukortti voidaan painattaa myös kaksipuolisena, jolloin hääohjelman saa menukortin toiselle puolelle. Menukortin koko on 105 x 210 mm.

 

Kattauksen ja hääjuhlan julisteet:

Web

Kaunis tervetuloa -juliste joka jää muistoksi kotiinne hääjuhlasta. Julisteenne tulee näyttämään samanlaiselta kuin mallikuvassa, samoilla kirjasintyypeillä ja asettelulla, omilla tiedoillanne kustomoituna.
Pöytäkarttaa varten laita pöytien määrä ja nimilistat sähköpostin liitteenä osoitteeseen katrihelena@katri.design.

 

Hääkyltti juhlapaikalle

Web

Säänkestävä kevyt polypropeeni kennolevy -opastekyltti häiden juhlapaikalle. Kulku juhlapaikalle on hyvä viitoittaa tienvarsikyltein.  Kylttejä on useita eri kokoja, kyltin hinta on 88,84 € / kpl.

 

 

Vieraskirjanen omilla tiedoilla 

Web

Vieras- tai muistikirja hääjuhlien muistoille omilla nimikirjaimilla ja päivämäärällä kustomoituna. Kirjanne tulee näyttämään samanlaiselta kuin mallikuvassa. Kirjan koko on 139 x 216 mm, kirjassa on 80 valkoista sivua.  Kirjan hinta on 35 €.

 

 

Kiitoskortit

Web

Kiitoskortit omalla valokuvalla.  Lähetä oma valokuvanne sähköpostitse osoitteeseen katrihelena@katri.design liitetiedostona.  Korttinne tulee näyttämään samanlaiselta kuin mallikortti kuvassa, samoilla kirjasintyypeillä ja asettelulla, omilla tiedoillanne ja valokuvallanne kustomoituna. Yksiosaisen kortin koko on 148 x 105 mm. Kortin mukana tulee myös valkoinen kirjekuori.
Malliston design -kuva ja kiitos -teksti voidaan painattaa myös suoraan valokuvaan.

 

 

Hääkutsu tuotteiden tilaus

Hääkutsu tuotteiden tilaus käy helposti yhteydenottolomakkeen kautta; valitse hääkutsu mallisto ja tuote, täytä yhteydenottolomakkeeseen omat yhteystietosi, sekä toivomasi tuotteet ja painosmäärät. Otan sinuun yhteyttä ja räätälöidään häiden painotuotteet yksilöllisesti juuri teille sopiviksi.