Peach Roses hääkutsu mallisto

Varaa Päivä -kortti

Web

Varaa Päivä -korttinne tulee näyttämään samanlaiselta kuin mallikortti kuvassa, samoilla kirjasintyypeillä ja asettelulla, omilla tiedoillanne kustomoituna. Kortin koko on 105 x 148 mm. Kortin mukana tulee myös valkoinen kirjekuori.

 

Hääkutsukortti ja Hääinfo

Peach roses mallisto nettiin

Hääkutsukortti voidaan painattaa myös kaksipuolisena, jolloin hääinfon saa kutsukortin toiselle puolelle. Yksiosaisen kutsukortin ja hääinfokortin koko on 105 x 210 mm. Kortin mukana tulee myös valkoinen kirjekuori.

Häiden ohjelmakortit:

Peach roses mallisto nettiin

Korttinne tulee näyttämään samanlaiselta kuin mallikortti kuvassa, samoilla kirjasintyypeillä ja asettelulla, omilla tiedoillanne kustomoituna. Yksiosaisen kortin koko on 125 x 235 mm.

 

Kortit häiden kattaukseen:

Peach roses mallisto nettiin

Pöytänumerokortin ja hääparin paikkakortin koko on 148 x 105 mm. Pöytänumerokortit ja hääparin paikkakortit ovat 3,50 € / kpl.
Paikkakortti jossa on tilaa nimelle ja pöytänumerolle. Yksiosaisen paikkakortin koko on 85 x 55 mm.

Menukortti

Peach roses mallisto nettiin

Menukortti voidaan painattaa myös kaksipuolisena, jolloin hääohjelman saa menukortin toiselle puolelle. Menukortin koko on 105 x 210 mm.

 

Kattauksen ja hääjuhlan julisteet:

Peach roses mallisto nettiinKaunis tervetuloa -juliste joka jää muistoksi kotiinne hääjuhlasta. Julisteenne tulee näyttämään samanlaiselta kuin mallikuvassa, samoilla kirjasintyypeillä ja asettelulla, omilla tiedoillanne kustomoituna.

Hääkyltti juhlapaikalle

Peach roses mallisto nettiin

Säänkestävä kevyt polypropeeni kennolevy -opastekyltti häiden juhlapaikalle. Kulku juhlapaikalle on hyvä viitoittaa tienvarsikyltein.  Kylttejä on useita eri kokoja, kyltin hinta on 88,84 € / kpl.

Vieraskirjanen omilla tiedoilla 

Peach roses mallisto nettiin

Vieras- tai muistikirja hääjuhlien muistoille omilla nimikirjaimilla ja päivämäärällä kustomoituna. Kirjanne tulee näyttämään samanlaiselta kuin mallikuvassa. Kirjan koko on 139 x 216 mm, kirjassa on 80 valkoista sivua.  Kirjan hinta on 35 €.

Kiitoskortit

Web

Kiitoskortit omalla valokuvalla.  Lähetä oma valokuvanne sähköpostitse osoitteeseen katrihelena@katri.design liitetiedostona.  Korttinne tulee näyttämään samanlaiselta kuin mallikortti kuvassa, samoilla kirjasintyypeillä ja asettelulla, omilla tiedoillanne ja valokuvallanne kustomoituna. Yksiosaisen kortin koko on 148 x 105 mm. Kortin mukana tulee myös valkoinen kirjekuori.

 

Hääkutsu tuotteiden tilaus

Hääkutsu tuotteiden tilaus käy helposti yhteydenottolomakkeen kautta; valitse hääkutsu mallisto ja tuote, täytä yhteydenottolomakkeeseen omat yhteystietosi, sekä toivomasi tuotteet ja painosmäärät. Otan sinuun yhteyttä ja räätälöidään häiden painotuotteet yksilöllisesti juuri teille sopiviksi.