Sweetheart hääkutsu mallisto

Varaa Päivä -kortti

Varaa Päivä kortti

Varaa Päivä -korttinne tulee näyttämään samanlaiselta kuin mallikortti kuvassa, samoilla kirjasintyypeillä ja asettelulla, omilla tiedoillanne kustomoituna. Kortin koko on 105 x 148 mm. Kortin mukana tulee myös valkoinen kirjekuori.

 

Hääkutsukortti

hääkutsu seitsemänteen mockuppiin

Hääkutsukortti voidaan painattaa myös kaksipuolisena, jolloin hääinfon saa kutsukortin toiselle puolelle. Yksiosaisen kutsukortin ja hääinfokortin koko on 105 x 210 mm. Kortin mukana tulee myös valkoinen kirjekuori.

 

Infokortti

hääinfokortti mockupissa

Yksiosaisen hääinfokortin koko on 105 x 210 mm.

 

Hääohjelma 

hääohjelma mockupissa

Korttinne tulee näyttämään samanlaiselta kuin mallikortti kuvassa, samoilla kirjasintyypeillä ja asettelulla, omilla tiedoillanne kustomoituna. Yksiosaisen kortin koko on 125 x 235 mm.

 

Kirkko-ohjelma

Print

Korttinne tulee näyttämään samanlaiselta kuin mallikortti kuvassa, samoilla kirjasintyypeillä ja asettelulla, omilla tiedoillanne kustomoituna. Yksiosaisen kortin koko on 125 x 235 mm.

 

Menukortti

viides häämockuppi sivuille

Menukortti voidaan painattaa myös kaksipuolisena, jolloin hääohjelman saa menukortin toiselle puolelle. Menukortin koko on 105 x 210 mm.

 

Pöytänumero kortti

uusi pöytänumero mockuppi nettiin

Pöytänumerokortin koko on 148 x 105 mm. Pöytänumerokortit ovat 3,50 € / kpl.

 

Paikkakortti

paikkakortit sweetheart netti mockuppi

Paikkakortti jossa on tilaa nimelle ja pöytänumerolle. Yksiosaisen paikkakortin koko on 85 x 55 mm.

 

Hääparin paikkakortit

sweetheart hääparin isot paikkakortit mockupissa

Hääparin paikkakortin koko on 148 x 105 mm.  Hääparin paikkakortit ovat 3,50 € / kpl.

 

Häiden Tervetuloa -juliste

tervetuloa juliste mockupissa

Kaunis tervetuloa -juliste joka jää muistoksi kotiinne hääjuhlasta. Julisteenne tulee näyttämään samanlaiselta kuin mallikuvassa, samoilla kirjasintyypeillä ja asettelulla, omilla tiedoillanne kustomoituna.

 

Kuvalliset kiitoskortit

sweetheart kiitoskortit mockupissa

Kiitoskortit omalla valokuvalla.  Lähetä oma valokuvanne sähköpostitse osoitteeseen katrihelena@katri.design liitetiedostona.  Korttinne tulee näyttämään samanlaiselta kuin mallikortti kuvassa, samoilla kirjasintyypeillä ja asettelulla, omilla tiedoillanne ja valokuvallanne kustomoituna. Yksiosaisen kortin koko on 148 x 105 mm. Kortin mukana tulee myös valkoinen kirjekuori.

 

Vieraskirjanen omilla tiedoilla

Web

Vieras- tai muistikirja hääjuhlien muistoille omilla nimikirjaimilla ja päivämäärällä kustomoituna. Kirjanne tulee näyttämään samanlaiselta kuin mallikuvassa. Kirjan koko on 139 x 216 mm, kirjassa on 80 valkoista sivua.  Kirjan hinta on 35 €.

 

 

Hääkutsu tuotteiden tilaus

Hääkutsu tuotteiden tilaus käy helposti yhteydenottolomakkeen kautta; valitse hääkutsu mallisto ja tuote, täytä yhteydenottolomakkeeseen omat yhteystietosi, sekä toivomasi tuotteet ja painosmäärät. Otan sinuun yhteyttä ja räätälöidään häiden painotuotteet yksilöllisesti juuri teille sopiviksi.